0
0.00
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Parasols

Parasols voor elke horecagelegenheid Als horeca ondernemer, zorginrichting of sportvereniging heeft u een parasol nodig die niet alleen sfeer en stijl geeft aan uw terras, maar daarnaast uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak. De parasols van Okido Horeca- en Projectinrichting bieden u dit alles tegen zeer scherpe prijzen. De perfecte sfeer creëren Dit kan met parasols van 300×300, parasols van 400×400 en parasols van 500×500. Bij ons vindt u ook terrasoverkappingen, losse parasoldoeken, beschermhoezen en parasolvoeten. Wij werken samen met een beletteringsspecialist, zodat uw horeca parasol ook uw visitekaartje kan worden. Bij ons kunt u eenvoudig uw parasol laten bedrukken. Onze parasols zijn ook uitstekend te combineren met onze parasol voeten. Hierdoor hoeft u niet verder te kijken. Tevens beschikken wij over een inspirerende showroom, waar onze adviseurs u graag helpen om uw terras om te toveren tot een zomerse hotspot. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom.

Parasols voor elke horecagelegenheid

Als horeca ondernemer, zorginrichting of sportvereniging heeft u een parasol nodig die niet alleen sfeer en stijl geeft aan uw terras, maar daarnaast uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak. De parasols van Okido Horeca- en Projectinrichting bieden u dit alles tegen zeer scherpe prijzen.

De perfecte sfeer creëren

Dit kan met parasols van 300×300, parasols van 400×400 en parasols van 500×500. Bij ons vindt u ook terrasoverkappingen, losse parasoldoeken, beschermhoezen en parasolvoeten. Wij werken samen met een beletteringsspecialist, zodat uw horeca parasol ook uw visitekaartje kan worden. Bij ons kunt u eenvoudig uw parasol laten bedrukken.

Onze parasols zijn ook uitstekend te combineren met onze parasol voeten. Hierdoor hoeft u niet verder te kijken.

Tevens beschikken wij over een inspirerende showroom, waar onze adviseurs u graag helpen om uw terras om te toveren tot een zomerse hotspot.

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom.