Horeca parasol 4×4 meter of 5×5 meter

  1. Home
  2. Parasols
  3. Horeca parasol 4×4 meter of 5×5 meter

 

De horeca parasol 4×4 meter en horeca parasol 5×5 meter zijn de meest geziene variant onder de parasols. Wij bieden deze horeca parasol aan Inclusief luxe beschermhoes. Deze parasol heeft een aluminium frame met een push-up systeem. Het doek van de horeca parasol is gemaakt van polyester en is water- en vuilafstotend. Deze doeken zijn beschikbaar in verschillende kleuren. De parasolvoet kun je in het bestelproces kiezen, we hebben namelijk verschillende soorten die passen bij deze parasols.

De meest gebruikte Horeca Parasol op elk horeca terras

Deze ronde of vierkante parasol beschermt een groot deel van uw terras tegen de zon. Het parasol doek is zeer stevig met 300 gr/m2 en is voorzien van een beschermende PA- en Teflon Dupont behandeling. De coating zorgt niet alleen voor een bescherming tegen de zon, maar ook tegen vuil. Zo blijft het parasol doek langer mooi. Het aluminium frame, diameter 78 mm, is voorzien van een poedercoating. Deze professionele parasol is eenvoudig te bedienen met een soepel push-up vergrendelingssysteem.

Horecaparasol karin 400x400

Uw logo in het zonnetje
Wilt u uw eigen bedrijfsnaam of logo in de spotlights zetten? Dat kan. Het doek van de Karin horeca parasol is prima geschikt voor bedrukking. Door het grote oppervlakte van de parasol is hij uitermate geschikt om uw logo groot in het zonnetje te zetten. Bel of mail ons voor de prijzen.

Verkrijgbaar in meerdere kleuren
De horeca parasol type karin is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren.

Grote horeca parasols uit voorraad leverbaar

Okido Horeca- en Projectinrichting heeft de grootste voorraad horeca parasols van Nederland. Strakke parasols of met een volant. Ronde parasols en vierkante. Professionele parasols die in afmeting variëren van 3 x 3 meter tot 5 x 5 meter. Wat voor parasols u ook zoekt voor uw horecabedrijf, er zit altijd wat voor u tussen. Naast terrasoverkappingen hebben we ook tal van bijpassende accessoires voor bij uw parasols, zoals beschermhoezen, grote kruisvoeten waar u tegels op kunt leggen en inbouwvoeten die u kunt wegwerken op uw terras.

Menu