0
0.00
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Parasol Voeten

Parasol voeten speciaal voor elke horecagelegenheid Als horeca ondernemer, zorginrichting of sportvereniging heeft u een parasol nodig die niet alleen sfeer en stijl geeft aan uw terras, maar daarnaast uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak. De parasols van Okido Horeca- en Projectinrichting bieden u dit alles tegen een bodemprijs. Onze parasolvoeten zijn speciaal voor de horeca. Wij hebben verschillende soorten in het assortiment waaronder kruisvoeten en inbouwvoeten. Deze zijn uitstekend te combineren met onze horeca parasols.  Onze parasolvoeten zijn eenvoudig te installen op uw terras. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Tevens beschikken wij over een inspirerende showroom, waar onze adviseurs u graag helpen om uw terras om te toveren tot een zomerse hotspot. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom.

Parasol voeten speciaal voor elke horecagelegenheid

Als horeca ondernemer, zorginrichting of sportvereniging heeft u een parasol nodig die niet alleen sfeer en stijl geeft aan uw terras, maar daarnaast uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak. De parasols van Okido Horeca- en Projectinrichting bieden u dit alles tegen een bodemprijs.

Onze parasolvoeten zijn speciaal voor de horeca. Wij hebben verschillende soorten in het assortiment waaronder kruisvoeten en inbouwvoeten. Deze zijn uitstekend te combineren met onze horeca parasols.  Onze parasolvoeten zijn eenvoudig te installen op uw terras. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar.

Tevens beschikken wij over een inspirerende showroom, waar onze adviseurs u graag helpen om uw terras om te toveren tot een zomerse hotspot.

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom.