Windbestendige parasols

  1. Home
  2. Parasols
  3. Windbestendige parasols

Heeft u een horecagelegenheid waarbij u een terras heeft? Dan ontkomt u er niet aan dat een parasol windbestendig moet zijn. Uw klanten willen niet alleen lekker kunnen zitten als het mooi weer is, maar ook als de weersomstandigheden minder ideaal zijn. Bij Okido hebben we een breed scala aan producten die bijdragen aan een prettige ervaring voor uw gasten. Parasols die windbestendig zijn horen hier natuurlijk ook bij. Voorkom dat u gasten nat worden door regen. De parasols zijn windbestendig door het gebruik van stevige materialen.

Op zoek naar een windbestendige parasol?

Bij Okido hebben we verstand van terrasmeubilair en daarom weten we wat bij u past. We willen er hiermee graag voor zorgen dat uw gasten straks heerlijk kunnen genieten op je terras. Als je een professionele horecagelegenheid hebt, dan wil je ook dat jouw gasten zich zo prettig mogelijk voelen en veilig voelen. Wij bieden professionele kwaliteit, waarmee u jarenlang vooruit kan. Of u nu een ronde, vierkante of rechthoekige parasol wil hebben, wij hebben het allemaal.

De meest gebruikte Horeca Parasol op elk horeca terras

Horeca Parasol Karin. Deze ronde of vierkante parasol beschermt een groot deel van uw terras tegen de zon. Het parasol doek is zeer stevig met 300 gr/m2 en is voorzien van een beschermende PA- en Teflon Dupont behandeling. De coating zorgt niet alleen voor een bescherming tegen de zon, maar ook tegen vuil. Zo blijft het parasol doek langer mooi. Het aluminium frame, diameter 78 mm, is voorzien van een poedercoating. Deze professionele parasol is eenvoudig te bedienen met een soepel push-up vergrendelingssysteem.

horeca parasol op terras
Horeca Parasol van Okido

Uw logo in het zonnetje
Wilt u uw eigen bedrijfsnaam of logo in de spotlights zetten? Dat kan. Het doek van de Karin horeca parasol is prima geschikt voor bedrukking. Door het grote oppervlakte van de parasol is hij uitermate geschikt om uw logo groot in het zonnetje te zetten. Bel of mail ons voor de prijzen.

Verkrijgbaar in meerdere kleuren
De horeca parasol type Karin is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Horeca parasols uit voorraad leverbaar

Horecaparasol-expert heeft de grootste voorraad horeca parasols van Nederland. Strakke parasols of met een volant. Ronde parasols en vierkante. Professionele parasols die in afmeting variëren van 3 x 3 meter tot zelfs 7 x 7 meter. Wat voor parasols u ook zoekt voor uw horecabedrijf, er zit altijd wat voor u tussen. Naast terrasoverkappingen hebben we ook tal van bijpassende accessoires voor bij uw parasols, zoals beschermhoezen, grote kruisvoeten waar u tegels op kunt leggen en inbouwvoeten die u kunt wegwerken op uw terras.

Menu