0
0.00
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen voor elke horecagelegenheid Als horeca ondernemer, zorginrichting of sportvereniging heeft u een terrasoverkapping die niet alleen sfeer en stijl geeft aan uw terras, maar daarnaast uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak. Toch liever een parasol? De parasols van Okido Horeca- en Projectinrichting bieden u dit alles tegen een bodemprijs. Tevens beschikken wij over een inspirerende showroom, waar onze adviseurs u graag helpen om uw terras om te toveren tot een zomerse hotspot. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom.

Terrasoverkappingen voor elke horecagelegenheid

Als horeca ondernemer, zorginrichting of sportvereniging heeft u een terrasoverkapping die niet alleen sfeer en stijl geeft aan uw terras, maar daarnaast uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak. Toch liever een parasol? De parasols van Okido Horeca- en Projectinrichting bieden u dit alles tegen een bodemprijs.

Tevens beschikken wij over een inspirerende showroom, waar onze adviseurs u graag helpen om uw terras om te toveren tot een zomerse hotspot.

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom.