0
0.00
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Horeca parasols

Horeca parasols van professionele kwaliteit Als horeca ondernemer, zorginrichting of sportvereniging heeft u een parasol nodig die niet alleen sfeer en stijl geeft aan uw terras, maar daarnaast uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak. De parasols van Okido Horeca- en Projectinrichting bieden u dit alles tegen een bodemprijs. Wij hebben vele soorten parasols, zoals parasols van 300×300, parasols van 400×400 en parasols van 500×500. Bij ons vindt u ook terrasoverkappingen, losse parasoldoeken, beschermhoezen en parasolvoeten. Wij werken samen met een beletteringsspecialist, zodat uw horeca parasol ook uw visitekaartje kan worden. Onze parasols zijn ook uitstekend te combineren met onze parasol voeten. Tevens beschikken wij over een inspirerende showroom, waar onze adviseurs u graag helpen om uw terras om te toveren tot een zomerse hotspot. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom.
No products found matching your search!

Horeca parasols van professionele kwaliteit

Als horeca ondernemer, zorginrichting of sportvereniging heeft u een parasol nodig die niet alleen sfeer en stijl geeft aan uw terras, maar daarnaast uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak. De parasols van Okido Horeca- en Projectinrichting bieden u dit alles tegen een bodemprijs.

Wij hebben vele soorten parasols, zoals parasols van 300×300, parasols van 400×400 en parasols van 500×500. Bij ons vindt u ook terrasoverkappingen, losse parasoldoeken, beschermhoezen en parasolvoeten. Wij werken samen met een beletteringsspecialist, zodat uw horeca parasol ook uw visitekaartje kan worden. Onze parasols zijn ook uitstekend te combineren met onze parasol voeten.

Tevens beschikken wij over een inspirerende showroom, waar onze adviseurs u graag helpen om uw terras om te toveren tot een zomerse hotspot.

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom.