Rechthoekige parasol

  1. Home
  2. Parasols
  3. Rechthoekige parasol

Rechthoekige Parasols voor elk horecagelegenheid

Een rechthoekige parasol wordt veel gebruikt voor horeca gelegenheden. De grote modellen zijn beschikbaar in afmetingen van 300×400 en 400x500cm. Hiermee kan je veel bezoekers ontvangen die plaats kunnen nemen onder de parasol.

Een rechthoekige parasol heeft twee lange en twee korte zijdes. Bij de aanschaf van een rechthoekige parasol is het belangrijk om van tevoren goed te bedenken waar de parasol moet komen te staan. Wanneer de parasol boven een terras komt te staan, dan is het belangrijk om te kijken waar je hem precies neerzet. Hiermee moet je rekening houden met de stand van de zon, maar ook de selectie van het andere terrasmeubilair.

Parasol bella zwart 4x5

WANNEER EEN RECHTHOEKIGE PARASOLS

Een rechthoekige parasol wordt niet alleen gebruikt boven een tuinset, maar ook als verlenging van, of zelfs alternatief voor een overkapping. De grote modellen zijn beschikbaar in afmetingen van 300x400cm, zoals de horeca parasol bella 300×400 en horeca parasol bella 400×500.

Onderhoud rechthoekige parasol

Hoe moet je deze parasol schoonmaken? Wanneer de rechthoekige parasol smerig is geworden kun je de parasol schoonmaken met lauw warm water en een sopje. Veel parasols zijn geïmpregneerd. Ga daarom niet te enthousiast aan de gang met een borstel of spons. Hiermee kun je deze beschermlaag aantasten waneer je bijvoorbeeld een hogedrukreiniger inzet. Ga met lauw water en een zachte borstel aan de slag. Laat vervolgens het doek goed drogen. Wanneer je de parasol schoon hebt gemaakt is het belangrijk dat je deze open laat staan. Hierdoor kan het parasoldoek goed drogen en kan er geen schimmelvorming ontstaan. Ook is het aan te raden om de parasol na gebruik te beschermen met een speciale hoes.

Parasol laten bedrukken?

Interesse om uw parasol te laten bedrukken? Voorzie uw horeca parasol van uw logo en maak van uw terras het visitekaartje van uw horecabedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Menu