Vierkante Parasol

  1. Home
  2. Parasols
  3. Vierkante Parasol

Vierkante Parasols voor elk horecagelegenheid

Een vierkante parasol wordt veel gebruikt voor horeca gelegenheden. De grote modellen zijn beschikbaar in afmetingen van parasol parasol 300×300 en parasol 400×400. Hiermee kan je veel bezoekers ontvangen die plaats kunnen nemen onder de parasol.

Bij de aanschaf van een vierkante parasol is het belangrijk om van tevoren goed te bedenken waar de parasol moet komen te staan. Wanneer de parasol boven een terras komt te staan, dan is het belangrijk om te kijken waar je hem precies neerzet. Hiermee moet je rekening houden met de stand van de zon, maar ook de selectie van het andere terrasmeubilair.

Horeca parasol Karin 400x400 cm
Parasol karin 400×400

Wanneer een vierkante parasol

Een vierkante parasol wordt niet alleen gebruikt boven een terras, maar ook als verlenging van, of zelfs alternatief voor een overkapping.

Onderhoud vierkante parasol

Hoe moet je deze parasol schoonmaken? Wanneer de vierkante parasol smerig is geworden kun je de parasol schoonmaken met lauw warm water en een sopje. Veel parasols zijn geïmpregneerd. Ga daarom niet te enthousiast aan de gang met een borstel of spons. Hiermee kun je deze beschermlaag aantasten waneer je bijvoorbeeld een hogedrukreiniger inzet. Ga met lauw water en een zachte borstel aan de slag. Laat vervolgens het doek goed drogen. Wanneer je de parasol schoon hebt gemaakt is het belangrijk dat je deze open laat staan. Hierdoor kan het parasoldoek goed drogen en kan er geen schimmelvorming ontstaan. Ook is het aan te raden om de parasol na gebruik te beschermen met een speciale hoes.

Parasol laten bedrukken?

Interesse om uw parasol te laten bedrukken? Voorzie uw horeca parasol van uw logo en maak van uw terras het visitekaartje van uw horecabedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Menu